Informationer vedrørende kørekort i elbil

Kørekort i elbil i samarbejde med Yaak – vi starter nu op med elever til kørekort uddannelse:

Vi skal bruge 4 elever – RING til mig 2279 7597, og du kan blive en af de første i fremtidens SKOLEVOGN på landevejene.

De 4 elever vil af Yaak blive betalt for deres samarbejde, således at der betales kr. 500,00 pr. lektion tilbage efter endt køreundervisning. Max kr. 8.500,00

Vores første EL skolevogn KIA E Niro, med udstyr fra Yaak, er allerede på vejene i Kolding, og vores nye flagskib EV6 er lige kommet på vejene 22. august, og vil blive udstyret med samme videosystem.

Vores køreskole i Kolding bliver som en af de første i Danmark; brugt til testkørsel og filme trafik, Vejnet, elevkørsel og situationer i Kolding og omegn med vores elever bag rattet. Køreskolen er med til at udvikle en selvkørende bil i samarbejde med Yaak og WeTec ApS ( forventes i 2028 ). Yaak har ligeledes udviklet en simulator til vores køreskole, som skal bruges i vores nye EL skolevogn; KIA EV6. Og med det sagt kan du altså officielt tage dit kørekort i elbil, og være en del af fremtiden.

Testbil fra Yaak :

Startede medio september måned 2021, hvor vores køreskole modtog en testbil ( EL skolevogn ) fra Yaak – KIA E Niro, som vi i samarbejde med WeTec skal benytte året ud, med henblik på udvikling af systemer i EL bilen fremover. Vi vil derfor i september måned kunne tilbyde kørsel i en EL bil under jeres kørelektioner.

Simulator :

Fremtid : Elever møder op ved skolevognen, som kan stå ved køreskolen, Storcentret, skoler osv., og åbner døren i skolevognen via en app. Herefter tages Virtuel brille på, og der køres simulator kørsel i diverse situationer, ud fra elevens behov og ønsker. For vores elever og andre elever som ønsker at køre i vores simulator, bliver det en stor forandring i læring, som vil for den enkelte elev kunne bruges optimalt, eksempelvis i tilfælde af ekstra kørelektioner, uden pres og andre stress situationer, og kan foregå på stort set alle tidspunkter i døgnet.

Elevkørsel :

Vores elever får mulighed for at køre deres kørelektioner i den nye EL skolevogn, som under deres kørsel er med til at filme vejnettet i Kolding og omegn. Skolevognen er udstyret med mange kameraer, filmer 360 grader rundt om skolevognen, og gemmer alle data til brug til den kommende selvkørende bil. Ligeledes kan optagelser bruges i køreundervisningen ( teorilokalet ) for den enkelte, og alle andre elever som modtager køreundervisning hos os.

Automatgear :

Hver 3 solgte bil i Danmark pt., er en EL / Hybrid bil. Disse biler benytter automatik under kørsel, hvilket er en meget mere sikker og bekvem måde at køre bil på. Køreskolen vil anbefale kommende elever til køreundervisning, grundig at overveje valg af kørsel med automatgear, da udviklingen kraftigt går i den retning, og for den enkelte elevs oplevelse med kørelektioner under deres køreundervisning bliver mere rolig og overskuelig. Der vil kunne spares mange penge på ekstra behovslektioner, da overskud i kørsel og forståelse for trafik generelt bliver nemmere, i det mange ressourcer oftes bruges på betjening af manuel gear under kørsel.

kig også under fanen Automatgear.