Motorcykelkørekort i Kolding

Går du og overvejer et motorcykelkørekort i Kolding, er du kommet til det rigtige sted. Hos Michaels Køreskole tilbyder vi motorcykelkørekort til alle fra 18 år. Vi tilbyder kun små hold, således at der plads til den enkelte i køreundervisningen, altså ingen samlebåndskørekort hos os.

Få information om kørekort generelt her!

Vi råder over nye og flere forskellige slags motorcykler til kategori A1 – A2 og A motorcykelkørekort (Alle med ABS bremser). Vi ønsker at tilbyde vores køreskoleelever det bedste, når de skal tage motorcykelkørekort, og derfor er vi altid opdateret inden for udstyr og materiale.

Fortvivl ikke, hvis du endnu ikke har fået investeret i tøj til motorcykelturen. Vi har beklædning, du kan låne, ligesom vi naturligvis også stiller udstyr og andet til rådighed til køreundervisningen, når du skal tage dit motorcykelkørekort.

Sikkert gennem forløbet når du tager motorcykelkørekort
Det er vigtigt for os, du kommer sikkert gennem forløbet. Vi er seriøse, men der skal også være plads til grin. Når du tager dit motorcykelkørekort hos Michael’s Køreskole kan du føle dig tryg.

Vores dygtige kørelærere tager sig godt af dig og finder sammen med dig ud af, hvad der er bedst for dig, når du skal tage dit motorcykelkørekort i Kolding.

A1) Lille MC fra 18 år – 11 KW
A2) Mellem stor MC fra 20 år – 35 KW
A) Stor MC fra 24 år – fra 50 KW (31.12.2018)

Få dit motorcykelkørekort i Kolding

Vi har fået nye motorcykler – Alle med ABS bremser


De nye MC til A – A1 og A2

Din sikkerhed

Køreskolen har indkøbt helt nyt MC-beklædning / udstyr, som udlånes i forbindelse med undervisning.