Automatgear

Nyhed !!!   Tá dit kørekort i en skolevogn med automatgear

Mange fordele :

Som en af de få i Kolding, kan vi tilbyde dig, at tage din køreundervisning / kørekort i en skolevogn med Automatgear. Hvorfor : Det er en STOR fordel at tage din køreundervisning i en skolevogn med automatgear, da du slipper for al presset fra betjeningen af koblingen under indlæring. Du vil føle og have mere ro og overskud i din kørsel.

Ekstra kørelektioner vil normalt også minimeres ved køreundervisning i en skolevogn med automatgear, da indlæring af færdsel vil være optimal på selve kørslen og færdselsregler. Mange elever bruger forholdsvis megen tid på korrekt betjening af kobling under selve kørslen, dette slipper du for med kørsel med automatgear.

Fremtidens biler (EL og andre former), bliver også fremadrettet med automatgear. Allerede i dag sælges flere og flere biler med automatgear.

Ulempe :

Når køreundervisningen er tilendebragt, og du skal op til den praktiske prøve, vil dette foregå i skolevognen med automatgear. Da du ikke har kørt med manuel gear, vil der i dit kørekort stå en kode (78), som henviser til, at du kun må køre med automatgear. (dette gælder også for 17 årige med ledsager).

MEN !!! :

Skulle du senere få behov for at kunne køre bil med manuel gear, vil løsningen være forholdsvis nem. Tá en eller flere kørelektioner med manuel gear i en skolevogn, og derefter til den praktiske prøve med manuel gear. Efter bestået prøve, vil koden (78) blive fjernet fra dit kørekort.

Ring for yderligere information.

Michael – 22797597