Tá dit kørekort med automatgear ved Michaels Køreskole Kolding til samme pris. Vi kan tilbyde Dig at opgradere senere til manuel gear hvis du ønsker det, til en super pris på kr. 1.495,00 inklusiv. moms (2 kørelektioner + leje af skolevogn til praktisk prøve).

Yaak : Du kan som elev være med til at udvikle en selvkørende Bil. Køreskolen er allerede i gang med at køre kørelektioner med elever til udvikling af selvkørende Bil i fremtiden. MEN vi skal bruge 4 elever som ønsker at deltage i dette fremtidsprojekt. Bilen optager kørsel og data gemmes i computer bag i bilen. Disse data sendes til Tyskland (Yaak) til udvikling. Der arbejdes ligeledes på virtuel simulator til eleverne i vores køreskole. RING til mig 2279 7597 – og du kan blive en af de første i fremtidens SKOLEVOGN på landevejene.

Der er mange fordele ved et kørekort med automatgear

Som en af de få i Kolding, kan vi tilbyde dig, at tage din køreundervisning / kørekort i en skolevogn / Nyhed : EL skolevogn med Automatgear. Hvorfor : Det er en STOR fordel at tage din køreundervisning i en skolevogn med automatgear, da du slipper for al presset fra betjeningen af koblingen under indlæring. Du vil føle og have mere ro og overskud i din kørsel. Og som noget nyt, tænkes der også på miljøet, da vi begynder at bruge EL skolevogn i køreundervisningen.

Ekstra kørelektioner vil normalt også minimeres ved køreundervisning i en skolevogn med automatgear, da indlæring af færdsel vil være optimal på selve kørslen og færdselsregler. Mange elever bruger forholdsvis megen tid på korrekt betjening af kobling under selve kørslen, dette slipper du for med kørsel med automatgear.

Fremtidens biler ( EL og andre former ), bliver også fremadrettet med automatgear. Hver 3 bil pt., der sælges i dag i Danmark, er en EL / Hybrid bil med automatgear.

En mindre ulempe:

Når køreundervisningen er tilendebragt, og du skal op til den praktiske prøve, vil dette foregå i skolevognen med automatgear. Da du ikke har kørt med manuel gear, vil der i dit kørekort stå en kode ( 78 ), som henviser til, at du kun må køre med automatgear. ( dette gælder også for 17 årige med ledsager ). Denne kode er slettet i Tyskland, og man forventer at koden også slettes i Danmark inden for nærmeste fremtid, da landene indenfor EU bruger samme standard.

Få taget dit kørekort med automatgear i Kolding!

Men vær OBS på følgende ift. automatgear:

Skulle du senere få behov for at kunne køre bil med manuel gear, vil løsningen være forholdsvis nem. Tá en eller flere kørelektioner med manuel gear i en skolevogn, og derefter til den praktiske prøve med manuel gear. Efter bestået prøve, vil koden ( 78 ) blive fjernet fra dit kørekort. Dette forventes fjernet inden for nærmeste fremtid.

Kontakt os for for yderligere information, ring til Michael direkte på: 22797597