Tag dit kørekort med automatgear ved Michaels Køreskole Kolding til samme pris. Vi kan tilbyde Dig at opgradere senere til manuel gear hvis du ønsker det, til en super pris på kr. 1.495,00 inklusiv. moms (2 kørelektioner + leje af skolevogn til praktisk prøve).

Der er mange fordele ved et kørekort med automatgear

Som en af de få i Kolding tilbyder vi dig at tage din køreundervisning og få dit kørekort i en skolevogn med automatgear. Nyhed: EL-skolevogn med automatgear. Hvorfor? Fordi det er en STOR fordel at tage køreundervisning i en skolevogn med automatgear. Du slipper for presset ved at betjene koblingen under indlæringen. Du vil føle dig mere rolig og afslappet under kørslen. Vi tænker også på miljøet og bruger nu EL-skolevogn til køreundervisningen.

Ekstra kørelektioner vil normalt blive reduceret ved køreundervisning i en skolevogn med automatgear, da fokus kan være optimalt rettet mod selve kørslen og færdselsreglerne. Mange elever bruger meget tid på at mestre korrekt kobling under kørslen, men det slipper du for med automatgear.

Fremtidens biler (EL og andre former) vil også i stigende grad have automatgear. I dag er hver 3. bil, der sælges i Danmark, en EL- eller hybridbil med automatgear.

En mindre ulempe:

Når køreundervisningen er afsluttet, og du skal til den praktiske prøve, vil denne finde sted i skolevognen med automatgear. Da du ikke har kørt med manuel gear, vil der være en kode (78) på dit kørekort, som angiver, at du kun må køre med automatgear. Dette gælder også for 17-årige med ledsager. Koden fjernes dog i Tyskland, og man forventer, at den også vil blive fjernet i Danmark inden for den nærmeste fremtid, da EU-landene bruger samme standard.

Få taget dit kørekort med automatgear i Kolding!

Men vær OBS på følgende ift. automatgear:

Hvis du senere har behov for at kunne køre en bil med manuel gear, er løsningen relativt nem. Tag én eller flere kørelektioner med manuel gear i en skolevogn og tag derefter den praktiske prøve med manuel gear. Når du består prøven, vil koden (78) blive fjernet fra dit kørekort. Dette forventes at blive implementeret inden for den nærmeste fremtid.

Kontakt os for for yderligere information, ring til Michael direkte på: 22797597