Når du tager kørekort, er det nødvendigt med 8 timers undervisning i førstehjælp. Tag dit førstehjælpskursus i Kolding hos Michaels Køreskole. Vi sørger for at du får alt den nødvendige undervisning hurtigt, nemt og billigt. Derudover sørger vi selvfølgelig for et certificeret førstehjælpsbevis bagefter, så du er godkendt til kørekort for bil, MC m.m.

  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
  • Foregår i teorilokalet Bredgade 32 - Kolding Midtby

Vær parat til dit kørekort nu, med vores førstehjælpskursus i Kolding!

Du vil lære mange ting igennem vores kursus i førstehjælp i Kolding. Det er derfor vigtigt at være veloplagt og frisk under hele kurset, da der kommer mange informationer. Som fremtidig bilist skal du blandt andet have undervisning i:

  • Genoplivning af et menneske, der ikke trækker vejret
  • Førstehjælp til forekommende skader ved trafikuheld eksempelvis blødninger
  • Brug af hjertestarter
  • Standsning af ulykke og undgå flere tilskadekomne
  • Nødflytning af skadet person fra bil m.m.

Undervisning i førstehjælp!

Med vores kursus i førstehjælp Kolding får du undervisning i hjerte-lunge-redning og brug af hjertestarter. Derudover undervises du i håndtering af livstruende blødninger, brud og skader på arme, ben, ryg og hoved, reaktion i trafikulykker og forebyggelse af samme.

Selvom førstehjælpskurset er et krav til kørekort, så er det også gavnligt for alle mennesker. Flere tusind danskere rammes hvert år af hjertestop, trafikuheld og andre livstruende uheld, hvor førstehjælp kan være livreddende. Du kan med vores kursus være udrustet til langt de fleste situationer og hjælpe familie, venner og endda fremmede i forskellige uheld – og redde liv.

Bestil tid til færdselsrelateret førstehjælpskursus i Kolding – bliv forberedt til hverdagens færdsel!

Kit Kirkegaard, Vores specialuddannede instruktør (også uddannet Kørelærer og Sygeplejerske) står klar til at undervise dig bedst muligt i de skader, vi kan møde i hverdagen. Foruden at kurset er obligatorisk, så er det også til stor gavn for dig og dem omkring dig. Vær med til at redde liv ved at have den rette viden parat. Så er du klar til at reagere, hvis det bliver nødvendigt.

Bestil tid til færdselsrelateret førstehjælp i Kolding uanset om du tager kørekort på Michaels Køreskole eller en anden køreskole. Vi sørger for at give dig undervisning af høj kvalitet.

* I pausen vil der blive serveret en lækker frisk sandwich og noget at drikke.

Hvis du sidder inde med nogle spørgsmål til vores førstehjælpskursus i Kolding, så er du altid velkommen til at tage kontakt til os! Ring til os på tlf: 25 57 33 17 eller send os en mail på michael@michaels-koreskole.dk.